Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

"May Starclan light your path..."

-sivut on perustettu 10.11.2016-

Tervetuloa Four Clansiinkuka tai missä ikinä oletkaan! Tämä sivusto on, kyllä vain, Erin Hunterin Soturikissat-sarjasta innoittunut tarinaroolipeli jossa pelataan klaanikissoilla. Täällä saattaa kuitenkin olla jotain erilaista, jos katsot tarkasti... Klaanit ovat Pisaraklaani, Sumuklaani, Tammiklaani ja Ruohoklaani. Niissä eletään melko samanlaista elämää kuin kirjoissakin, saalistetaan klaanitovereille ja taistellaan muita klaaneja vastaan. Kokoonnutaan Mahtikivellä joka täydenkuun aikaan, ja Kimallusluolalla käydään vaihtamassa kieliä Tähtiklaanin kunnioitettujen esi-isien kanssa.

Mukavaa kun satuit käymään, käyhän heittämässä viestiä viekkuun tai vaikka liittymishakemus asianomaiseen paikkaan jos siltä tuntuu! Vietä mukava päivä tai yö, kumpi nyt onkaan ajankohtaisempi ;)

~ylläpitäjä Paju

 

Linkinvaihtajat

Tekijänoikeudet ja arvostelut

 

Ajankohtaista

20.8 Moikka kaikille! Hiljaista on ollut kesän aikana, mutta jospa tämä tästä vielä aktivistuu, kun arki alkaa taas sujua ;) Minullakin on nyt koulun alettua vasta ollut paljon muuta puuhaa, mutta nyt varmaankin ehdin jo käymään täällä useammin. Eipä tässä muuta tällä kertaa <3

 

-ylläpito viimeksi paikalla 20.8.2017-

 

©2017 Four Clans - suntuubi.com