Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

- Four Clans -

Hei, ja tervetuloa Four Clansiin!

Täällä voit luoda hahmosi järven rannalla asuvaan Pisaraklaaniin, vehreiden niittyjen Ruohoklaaniin, jylhien vuorten Sumuklaaniin tai suurten metsien Tammiklaaniin. Klaanit noudattavat Erin Hunterin soturikissakirjoista meille tuttua soturilakia, mutta kaikkea ei ole täysin kopioitu sentään, älä huoli. Four Clans on tarinaroolipeli, joka tarkoittaa sitä, että hahmon tekemisistä kirjoitetaan tarinoita, ja se etenee soturikissojen perinteisellä arvoasteikolla eteenpäin tarinoista saatujen kokemuspisteiden avulla. Jos kiinnostuit, toivotan sinut mitä lämpimimmin tervetulleeksi tutkimaan sivuja tarkemmin! Myös chattiin (löytyy Tarinat-osiosta) saa tulla moikkaamaan ihan vapaasti, vaikka olisitkin vain satunnainen ohikulkija :) 

~ylläpitäjä Paju

 

Linkinvaihtajat

Tekijänoikeudet ja arvostelut

 

Ajankohtaista

8.10 Uusi ulkoasu on melkein valmis! Pieniä viimeistelyjä on vielä tekeillä, mutta kauheasti tämä ei tästä enää muutu. Käykää heittämässä chattiin tai viekkuun korjattavia juttuja, jos esimerkiksi joltakin sivulta ei ole vaihdettu fonttia tms. c:

4.9 Kauan odotettu kissapäivitys tehty! Tarkoittaa siis sitä, että osa vanhoista npc-hahmoista koki arvonylennyksen, ei mitään sen suurempaa :D Ne varmaan kolme kuukautta IRL-aikaa oppilaana olleet kissat siis nimitettiin sotureiksi, liittyneiden hahmoja ja lähisukulaisia lukuunottamatta. Uusi ulkka on vielä työn alla, mutta tulossa, sen lupaan!

 

-ylläpito viimeksi paikalla 20.10.2017-

Sivut on perustettu 10.11.2016.

 

Layout by Paju
©2017 Four Clans - suntuubi.com